Puricom zuhanyszűrő

10.500 Ft

Leírás

A legkorszerűbb KDF zuhanyszűrő a Puricom Europe jóvoltából, amely mindennapos védelmet és rendkívül kellemes érzést biztosít bőre számára.

A KDF zuhanyszűrő kiszűri a különböző kémia anyagokat a vízből, ezáltal maximális kényelemérzetet biztosít Önnek napi zuhanyzása során, mialatt bőrét selymesen puhává varázsolja. Mindennapos használatának köszönhetően, akár a testápoló árát is megspórolhatjuk, hiszen a termék használatával nem szárad ki bőrünk, így nem szükséges bőrápoló kozmetikumokra költenünk. Helyigénye kicsi, így méretét tekintve apró, de annál hasznosabb kiegészítője lehet fürdőszobájának.

A zuhanyszűrő használatával, megóvhatja bőrét a különböző bőrbetegségek, mint pl. ekcéma kialakulásától, de a már kialakult betegség gyógyulásában is nagy segítség lehet!

A bőr védelmén kívül, a zuhanyszűrő hajunkat is óvja, használata különösképp ajánlott festett hajra.
A klór kivonja a természetes védőolajakat a hajszálakból és a fejbőrből, ami potenciálisan befolyásolja a hajfesték élettartamát a hajszálakon. A klórmentes víznek köszönhetően hosszabb ideig marad tartós a festett hajszín, így pénztárcánkat is kímélhetjük.

Ajándékozzon Ön is puha, selymes bőrt, valamint egészséges és csillogó hajat Önnek és családjának a Puricom zuhanyszűrő segítségével!

A zuhanyszűrő leírása:

A zuhanyszűrő hatékonyságát a következő anyagok teszik lehetővé:

KDF
A KDFszűrő, egy világszinten elismert, több tanúsítványt elnyert szűrő. A KDF hatékonyan kiszűri a csapvízből a klórt és a nehézfémeket (mint arzén, ólom, higany, vas), és gátolja a baktériumok, algák és gombák szaporodását. Ezek a tényezők a bőrszárazságot és különböző bőr irritációkat okozhatnak.
Aktív szén
Az aktív szén segít eltávolítani az elszíneződést okozó anyagokat (homokot, iszapot), elpusztítja a vírusokat és a baktériumokat, és nem utolsó sorban megszünteti a víz kellemetlen szagát és ízét.

Beszerelés:
A zuhanyszűrő felszerelése nem igényel szakembert, speciális szerszámokat, bárki egyszerűen el tudja végezni. A zuhanyszűrő csatlakoztatása a magyar szabványnak tökéletesen megfelel, tehát biztosan felszerelhető az Ön fürdőjében is! Ezt pluszban segíti a bontatlan gyári csomagban elhelyezett két darab csatlakozó idom (tömítésekkel).
FONTOS FIGYELMEZTETÉS: Felszerelés és szűrőcsere után az első 20-30 liter átengedett víz sötét színű lesz a benne lévő aktív szén hatására. Ez a jelenség teljesen természetes, azonban a későbbiek során nem szabad előfordulnia!

Mérete:
Szélesség: 9,5 cm
Magasság: 13,5 cm

Szűrőbetét élettartama:
A zuhanyszűrő betétet 6 havonta célszerű cserélni.

Puricom zuhanyszűrő

További információk

Tömeg 0.2 kg
Méretek 10 × 10 × 10 cm

Érdekelhetnek még…