Akció!

Hydron® hidrogénnel dúsított víz készítő – BiNature (RO) prémium átfolyós víztisztítóval – Ajándék vákum kulaccsal és csappal

759.000 Ft

Folyamatos, azonnali és korlátlan hidrogénezett víz készlet: várakozás nélkül, vagy anélkül, hogy kifogynánk a vízből mint más eszközök esetében. A mindennapok során számos kémiai vegyülettel lépünk kontaktusba és olyan ételeket fogyasztunk, melyek erőteljesen oxidálódnak. A hidrogénben gazdag víznek magas az antioxidáns tartalma, mely hozzájárul egy egészségesebb élet stílushoz.

Elfogyott

Leírás

A Hydron® hidrogénnel dúsított víz készülék képes magas antioxidáns potenciállal rendelkező hidrogénnel dúsított víz előállítására. A hidrogénben gazdag víz támogatja szervezetünk fiatalon és egészségben maradását, ugyanakkor a szabad gyököket semlegesíti.

Válassza otthonába az azonnali magas tisztaságú tartály nélküli, átfolyós fordított ozmózis víztisztító és a Hydron® átfolyós hidrogén dúsított víz készítő készülék kényelmét. A Hydron® Prémium csomag megvásárlása esetén ajándékba adunk egy Forum3 fémmentes csapot és egy Hydron® vákumkulacsot a díjmentes kiszállítás mellett.

A csomag megvásárlása esetén:

Csomagkedvezmény
Ajándék Forum 3 fémmentes csap (67200 HUF értékben)
Ajándék Hydron® vákum-kulacs (7500 HUF értékben)
Díjmentes kiszállítás az ország egész területén.
2 év gyártói garancia

Hydron® hidrogénnel dúsított víz készítő – BiNature (RO) prémium átfolyós víztisztítóval – Ajándék vákum kulaccsal és csappal

További információk

Tömeg 25 kg
Méretek 80 × 50 × 60 cm
>