ECO+

87.000 Ft

Elfogyott

Leírás

1. A készülék bemutatása

Kiváló döntést hozott azzal, hogy az ECO + modell fordított ozmózis berendezést választotta.
Az ECO + az egyik legjobb és leghatékonyabb víztisztító készülék a piacon.
A víz minőségének romlása sajnos napról napra egyre inkább érzékelhető környezetünkben. Ezen tények tükrében határoztuk el, hogy megalkotunk egy olyan víztisztító készüléket, amely a legjobb minőségű ivóvizet állítja elő az Ön számára.

Az ECO+ a következő előnyöket biztosítja:

• Ez egy olyan rendszer, amely működése során nem használ vegyszereket
• A legkiválóbb minőségű vizet állítja elő
• Biztosítja a nagy mennyiségű víztermelést
• Alacsony karbantartási költség jellemzi

2. A készülék ismertetése

Az ECO+ fordított ozmózis készülék segít Önnek életminősége javulásában. A készülék által előállított tisztított víz kellemesebb ízű lesz, mint korábban fogyasztott csapvize, és az ízek javulását érzékelni fogja kávéjában, teájában, gyümölcslevekben, jégkockában. A tisztított vízzel készült ételei finomabbak, élvezhetőbbek, sokkal intenzívebb ízűek lesznek. Egy szóval: a tisztított víz fogyasztásával Ön és családja nagy lépést tesznek az egészséges és minőségi élet felé.
A fordított ozmózissal tisztított víz minimális ásványi anyag tartalmának köszönhetően, háztartási gépeinek (mint pl. kávéfőző, gőzös vasaló, párásító) élettartama meghosszabbodik.

2.1 Mi a természetes ozmózis és a fordított ozmózis?

A természetes vagy közvetlen ozmózis egy teljesen átlagos jelenség, hiszen a legtöbb élő szervezet rendelkezik félig áteresztő membránnal (például növények, testünk szervei, sejtmembránok, stb.)
A fordított ozmózis (Reverse Osmosis, RO) a természetes ozmózis folyamat megfordítása nyomás hatására. Az ozmózis jelenség egy oldószernek a természetes áramlása egy félig áteresztő membránon keresztül, egy hígabb oldat irányából a töményebb oldat irányába. A hajtóerő az ozmózisnyomás, mely függvénye az oldószer és az oldott anyag típusának, valamint a koncentrációnak. Amikor az ozmózisnyomással éppen egyenlő a felépülő hidrosztatikus nyomás, az eredmény az ozmotikus egyensúly, amikor is a membránon keresztüli nettó áramlás nulla. Amennyiben túlnyomást alkalmazunk a töményebb oldat oldalára a természetes ozmózis áramlás iránya megfordul. Az oldószer a töményebb oldat felől a hígabb oldat irányába áramlik. Ez a folyamat a fordított ozmózis.
Jelenleg a fordított ozmózis a leghatásosabb megoldás a víz minőségének javítására, anélkül, hogy bármilyen vegyszert alkalmaznánk.

Az emberi test nagy része vízből áll:

Egy felnőtt ember teste 38-48 liter vizet tartalmaz, és ennek nagy része a sejtekben található. Ez a testben lévő víz (ami 15 naponta kicserélődik) felel a tápanyagok szállításáért, az oxigén eljuttatásáért a sejtekhez, a salakanyagok eltávolításáért, és a test hőmérsékletének szabályozásáért.
Ezért ajánljuk a napi legalább 2 liter víz bevitelét a szervezetbe.

2.2 Hogyan működik a membrán az Ön víztisztítójában?

A megtisztítandó víz nyomást gyakorol a féligáteresztő membránra, egészen addig, amíg annak egy része képes áthaladni a membrán pórusain (ozmózis víz), és ezalatt a maradék víz (tömény sóoldattal) a szennyvíz lefolyóba távozik.
A membrán áteresztőképessége kisebb, mint 0,0001 mikron!, ezért csakis a vízmolekulák, és néhány ásvány (nátrium, kálium, kálcium, magnézium) minimális mennyiségben képesek áthaladni rajta.

2.3 A fordított ozmózis membrán lecsökkenti a sók és egyéb anyagok koncentrációját

Az Ön ECO+ készülékében található TFC membrán a következő elemeket és vegyületeket szűri ki a vízből:

SZERVETLEN
Elem/Vegyület Szűrés
NÁTRIUM 90-95%
KALCIUM 93-98%
MAGNÉZIUM 93-98%
ALUMÍNIUM 93-98%
RÉZ 93-98%
NICKEL 93-98%
ZINC 93-98%
1,2,4 TRIKLÓR
1,1,1, TRIKLÓR

ECO+

További információk

Tömeg 10 kg
Méretek 45 × 25 × 38 cm
>