Aquaphor szűrőbetét B510-07 (kombinált szűrőbetét) 10″-os

6.500 Ft

Leírás

Aquaphor szűrőbetét B510-07 (kombinált szűrőbetét) 10″-os szűrőbetét, amely aktív szén port, aktív szén jelllegű magas szorpciós képességű összetevőt (Aqualen-t) és ezüstöt tartalmaz. A szűrőbetét 0,8 mikronig megszűri a lebegő anyagokat (rozsda,homok,iszap stb.)

Az aktív szén pornak és a fejlett aktív szén jellegű összetevőnek köszönhetően megszűri a klórt és származékait, egyes nehézfémeket, fenolokat. Az ezüstnek köszönhetően elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat.

Az Aquaphor szűrőbetét a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri:

üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen klór, kloroform és más szerves klórvegyületek fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium) petrolkémiai vegyületek fenolok baktériumok és vírusok Érdekesség:

A szűrőbetét Aqualen-t is tartalmaz, ami a hagyományos aktív szénnél jóval hatékonyabb. Fontos előnye, hogy az élettartama lejárta után nem engedi vissza a szennyeződéseket ellentétben az aktív szénnel. Ezért lehet alkalmazni tovább, mint a megszokott 4-6 hónap.

Mihez használható?

  1. Asztali víztisztító/Csapra szerelhető víztisztító esetében a hagyományos kombi szűrőbetét helyett, A betétnek köszönhetően elég évente szűrőbetétet cserélni (ezért a szűrőbetét csere költsége nem lesz magasabb)
  2. Ro ozmózisos víztisztítónál előszűrésre
  3. Átfolyós víztisztító esetén Vízszűrő kapacitása: 7000 liter lágy és közepes keménységű víz esetén. 6000 liter víz szűrését teszi lehetővé kemény víz esetén.

Javasolt csere 1 évente

 

Figyelem!

A magyar jogszabályok értelmében Ivóvíztisztító készülékként csak olyan hálózativíz-utókezelő vagy vízadagoló kisberendezések forgalmazhatók Magyarországon,
amelyek érvényes nyilvántartásba vétellel/ivóvízbiztonsági engedéllyel rendelkeznek.
Az Aquaphor víztisztító készülékek 2013-ban érvényes engedélyt szereztek Magyarországon amely időközben lejárt.
A készülék újbóli engedélyeztetése jelenleg is folyamatban van.

Aquaphor szűrőbetét B510-07 (kombinált szűrőbetét) 10″-os

További információk

Tömeg 0.2 kg
Méretek 0.7 × 0.7 × 0.25 cm

Érdekelhetnek még…

>