Stella víztisztító (nyomásfokozó pumpa nélkül)

65.000 Ft

Elfogyott

Leírás

1. A készülék bemutatása

Kiváló döntést hozott azzal, hogy a Stella modell fordított ozmózis berendezést választotta.
A Stella az egyik legjobb és leghatékonyabb víztisztító készülék a piacon.
A víz minőségének romlása sajnos napról napra egyre inkább érzékelhető környezetünkben. Ezen tények tükrében határoztuk el, hogy megalkotunk egy olyan víztisztító készüléket, amely a legjobb minőségű ivóvizet állítja elő az Ön számára.

Az Stella a következő előnyöket biztosítja:

• Ez egy olyan rendszer, amely működése során nem használ vegyszereket
• A legkiválóbb minőségű vizet állítja elő
• Biztosítja a nagy mennyiségű víztermelést
• Alacsony karbantartási költség jellemzi

2. A készülék ismertetése

A Stella fordított ozmózis készülék segít Önnek életminősége javulásában. A készülék által előállított tisztított víz kellemesebb ízű lesz, mint korábban fogyasztott csapvize, és az ízek javulását érzékelni fogja kávéjában, teájában, gyümölcslevekben, jégkockában, A tisztított vízzel készült ételei finomabbak, élvezhetőbbek, sokkal intenzívebb ízűek lesznek. Egy szóval: a tisztított víz fogyasztásával Ön és családja nagy lépést tesznek az egészséges és minőségi élet felé.
A fordított ozmózissal tisztított víz minimális ásványi anyag tartalmának köszönhetően, háztartási gépeinek (mint pl. kávéfőző, gőzös vasaló, párásító) élettartama meghosszabbodik.

Mi a természetes ozmózis és a fordított ozmózis?

A természetes vagy közvetlen ozmózis egy teljesen átlagos jelenség, hiszen a legtöbb élő szervezet rendelkezik félig áteresztő membránnal (például növények, testünk szervei, sejtmembránok, stb.)
A fordított ozmózis (Reverse Osmosis, RO) a természetes ozmózis folyamat megfordítása nyomás hatására. Az ozmózis jelenség egy oldószernek a természetes áramlása egy félig áteresztő membránon keresztül, egy hígabb oldat irányából a töményebb oldat irányába. A hajtóerő az ozmózisnyomás, mely függvénye az oldószer és az oldott anyag típusának, valamint a koncentrációnak. Amikor az ozmózisnyomással éppen egyenlő a felépülő hidrosztatikus nyomás, az eredmény az ozmotikus egyensúly, amikor is a membránon keresztüli nettó áramlás nulla. Amennyiben túlnyomást alkalmazunk a töményebb oldat oldalára a természetes ozmózis áramlás iránya megfordul. Az oldószer a töményebb oldat felől a hígabb oldat irányába áramlik. Ez a folyamat a fordított ozmózis.
Jelenleg a fordított ozmózis a leghatásosabb megoldás a víz minőségének javítására, anélkül, hogy bármilyen vegyszert alkalmaznánk.

Stella víztisztító (nyomásfokozó pumpa nélkül)

További információk

Tömeg 10 kg
Méretek 36 × 43 × 40 cm
>