Morion OZMO-RO 101S víztisztító

110.000 Ft

Leírás

A csomag tartalma:

 • 1 db készülék
 • 1 db csaptelep
 • 3 db szűrőbetét
 • 1 db membrán
 • szerelési kellékek

Rövid leírás:

Az Aquaphor Morion OZMO RO-101S víztisztító egy magas hatékonyságú prémium kategóriás ozmózis víztisztító, amely igen kis helyen is elfér. Azoknak ajánljuk, akik hosszú távon tervezik az otthoni víztisztítást egy új generációs, kiváló minőségű és biztonságos berendezés segítségével.

Hosszú leírás:

Technikai paraméterek (A vízszűrés fokozatai):

 • Előszűrő 01: 5 mikronos polipropilén szűrőbetét, amely eltávolítja a kisebb lebegő, fix szennyeződéseket: rozsda, homok, iszap, stb.
 • Előszűrő 02: Magas minőségű aktívszén betét ezüsttel kombinálva. Az aktívszén a klór és származékainak és egyes nehézfémeknek, vegyszermaradványoknak az eltávolítására szolgáll. A benne található ezüst az esetleges vírusok, baktériumok elpusztításáért felel.
 • Ozmózis membrán, amely a fennmaradó összes szennyeződést eltávolítja.
 • Beépített 5 literes tartály a tisztított víz tárolására.
 • Utószűrő: A tartályról érkező víz utószűrése egy 0,7 mikronos ezüstözött-aktívszenes ásványi anyag visszapótló betét segítségével valósul meg, amely mikrobiológiailag biztonságossá teszi a tartályról érkező vizet, és egyben felelős a szükséges ásványi anyag visszapótlásáért is.

 

Karbantartás

A készülék hosszútávú, megfelelő működéséhez bizonyos időközönként ki kell cserélni a szűrőbetéteket:

 1. A készülék előszűrőit és utószűrőjét (ELŐSZŰRŐ 01, ELŐSZŰRŐ 02, UTÓSZŰRŐ) évente javasolt kicserélni.
 2. Az ozmózis membránt, a használat intenzitása és a víz keménységének függvényében 2-3 évente javasolt lecserélni.

 

Ásványi anyag visszapótlás

A készülék ásványi anyag visszapótlása az UTÓSZŰRŐ segítségével történik, amely egység kettős funkciót tölt be, mivel utószűri a tartályról érkező tisztított vizet, majd ezután fontos ásványokat adagol az ivóvízbe.

 

 

Sarokszelep csatlakoztatás

A készülékhez gyárilag egy elzáró karral szerelt 1/2 colos “T” csatlakozó tartozik. Amennyiben az ön sarokszelep mérete eltér( 3/4 colos vagy 3/8 colos), akkor szerelvényboltban 2db átalakító idom vásárlásával könnyedén megoldható a vízhálózatra történő csatlakoztatás.

Figyelem!

A magyar jogszabályok értelmében ivóvíztisztító készülékként csak olyan hálózativíz-utókezelő vagy vízadagoló kisberendezések forgalmazhatók Magyarországon, amelyek érvényes nyilvántartásba vétellel/ivóvízbiztonsági engedéllyel rendelkeznek.
Az Aquaphor víztisztító készülékek 2013-ban érvényes engedélyt szereztek Magyarországon amely időközben lejárt.
A készülék újbóli engedélyeztetése jelenleg is folyamatban van.

Morion OZMO-RO 101S víztisztító

További információk

Tömeg 12 kg
Méretek 40 × 25 × 45 cm
>